dissabte, 15 d’octubre del 2011

Reflexió del segon curs

Fa més d’un mes que he donat per acabat el segon curs i he donat per començat el tercer. Aquest segon any d’estudis ha estat ple d’obstacles que he anat superant un darrere l’altre i n’estic molt orgullosa. L’aventura que vaig començar al 2009 segueix el seu camí i no vull deixar que s’aturi. Fent la vista enrere han estat mesos de dura feina i molt d’estrès per tenir enllestides totes les feines universitàries en el temps establert, molt de temps i esforç invertit que he tingut que anar lligant d’aquí i d’allà. Ara que ja ha passat la tempesta, pareix un temps molt llunyà i estic preparada per enfrontar el nou curs que ja he començat fa varies setmanes.
En quant al bloc aquest any ha estat més complet que a primer. La meva intenció era nodrir-lo a mesura que avançava el curs, però no m’ha estat possible i com sempre ho he anat deixat com a la darrera tasca. Així i tot em sento satisfeta dels resultats aconseguits.
El curs que ve més i millor!!!

2 comentaris:

  1. El bloc de Na Lucía penso que està molt treballat en general. Es veu d'alguna manera reflectida tota la seva trajectòria d'aquests dos cursos. Els seus blocs estan ben enllaçats;ha presentat part de la seva feina personal, preferències, interessos,té agregats els blocs dels seus companys,etc...
    Es nota que domina l'eina i que en certa manera ha aconseguit la seva fita. Enhorabona Lucía!!, espero que tot coninuï com fins ara i assoleixis tot el que et proposis pel nou curs i per la resta de camí que has construït dins d'aquest món tan màgic que és l'educació.

    ResponElimina
  2. HOla, Lucía
    Primer de tot, l'enhorabona per continuar amb aqueta aventura dels teus estudis tot i les dificultats que comporta estudiar i treballar a la vegada.
    Com n'Ana Marina ha dit, em sembla que estàs assolint totes les teves fites, també la de la construcció de l'eportafoli. Es nota que ho estàs intentant, i que el teu aprenentatge de les eines és molt satisfactori, ja que cada bloc és un espai que has dissenyat a la teva imatge i que mostra un poc més de la teva personalitat.
    A més, també em sembla que destaca del teu eportafoli la importància que li dones a la xarxa d'eportafolis del teu grup de companys, i com els segueixes a quasi tots, segons es pot veure en el teu llistat de blocs a la portada i en altres blocs. Gràcies pel teu suport a tota la resta de companys i companyes!
    I crec que com tu mateixa dius, el meu repte per tu, és que segueixis compartint i documentant el teu aprenentatge. I per suposat, que segueixes ampliant les eines que utilitzes per aprendre... què et sembla?
    Esper que tenguis molt bon curs, que assoleixis els teus objectius i que els comparteixis amb tots naltros en el teu eportafoli! I jo com sempre, encantada de seguir-te!
    Una abraça

    ResponElimina